Ring til os på: 24 60 13 78

Om os

RegnskabsHuset er din sparingspartner i hverdagen uanset din virksomheds størrelse. Fra lille enkelmandsvirksomhed til selskaber. 

Vi tilbyder hjælp indenfor alle områder af virksomhedens bogholderi og lønadministration.

Vi samarbejder med et utal af revisorer som kan være behjælpelig med årsrapport og lign., således at du får alle de fordele der er ved af benytte sig af en revisor som er inde i alle aktuelle skatteregler for både dig og din virksomhed.

RegnskabsHuset er startet af Kirsten Loua Kristiansen i 2005, efter mere end 15 års erfaring inden for økonomi. Jeg har erfaring fra både indkøb og salg, og ved hvilke link der skal være til virksomhedens andre afdelinger.

Vi sætter en stor ære i at servicere kunderne således at du får den bedste service. En service som tilpasses din virksomhed og dine behov. Der er stor fokus på korrekt bogføring iht. bogføringsloven, rettidig og korrekt indberetning af moms, løn o.lign. Regnskab samt materiale til revision udføres af høj kvalitet.

Mange af RegnskabsHuset's kunder har været med siden starten.

RegskabsHuset er beliggende i Storkøbenhavn.

Der køres ud til kunder, såfremt det kan passes ind i nuværende kundeklientel.Vi betjener kunder fra hele landet. Med de nye digitaligserings regler bliver det nemmere at dele bilag online. Ønsker du besøg er Nordsjælland og København af foretrække.

Ligeledes har vi fokus på at fremme digitalisering af bilag således at vi minimere fysiske bilag og samtidig gør klar til den nye bogføringslov som træder i kraft 1. januar 2023.

Ring til mig og få en snak om dine ønsker og behov på telefon nr. 24 60 13 78

 

RegnskabsHuset

Digtergangen 5, 2. th.
2860 Søborg

Telefon: 24 60 13 78